Sagt om Mustcare Pro

”Vi har länge letat efter något som verkligen fungerar och provat det mesta. Första hästen vi gav Mustcare till var stallets stelaste och stressigaste. Efter att ha sett tydliga resultat äter alla hästar i stallet tillskott från Mustcare Pro.”

Helena Burman

Helena Burman är verksam som professionell travtränare och har många fina framgångar i ryggen.

”Vi använder regelbundet Mustcare pro´s produkter som vi rekommenderar starkt. Produkternas positiva effekt har ett stort värde i hela  vårt program och för beredning av våra hästar.”

Paul Rident 

Paul Rident internationell hoppryttare sedan 35 år och under 20 år medlem i Franska laget i många nationshoppningar som Dublin, Lissabon, Linz Cup… Tränare och uppfödare som producerar unghästar från 4 års ålder till  Nations Cup nivå och 5 *. Han arbetade under flera år med hustrun Alex Rident, medlem av  Englands landslag och Europamästare  unga ryttare:

”Jag märker tydlig skillnad på mina hästar när de får tillskott från Mustcare Pro. Det känns så klart även väldigt bra att representera ett varumärke som satsar på naturliga, ekologiska ingredienser och arbetar miljövänligt.”

Astrid Hedman

Astrid Hedman är svensk landslagsryttare i Working Equitation och tävlar även dressyr framgångsrikt.

”Vi väljer Mustcare Pro för den mycket goda effekten och dom naturliga ingredienserna. Ett viktigt tillskott i vårt program.”

Tony le Beller

Tony le Beller är en stjärnkusk som sedan många år kör på världens alla banor. VM 2a i Nya Zeeland och Europa 2a i Sverige. Han driver sin travverksamhet i Calvados, Frankrike.